TB Baits Boostrované boilie Strawberry 120g 20-24mm

Neohodnoceno
 
TB Baits Boostrované boilie Strawberry 120g 20-24mm
Dostupnost Skladem (2 ks)
99 Kč
   
Kód produktu TB00620
Značka TB Baits
Kategorie Boilie v dipu
 

Naši nejoblíbenější řadu levného boilie nyní rozšiřujeme i o boosterované boilie ve stejných příchutích.

Při výrobě našich boostrovaných boilie je kladen důraz na okamžitou účinnost a atraktivitu. Originál boilie je zasypáno mixem, který obsahuje atraktační látky, jako jsou extrakty, esence, esenciální oleje, oleje, tekuté potravy, koření sladidlo NHDC, sušené gamarusy, krevetky a dafnije. Vše je smícháno s originál boiliem mixem. Poté je boilie zalito nálevem, který obsahuje Aminokyselinové spektrum. Směs aminokyselin, na které kapr reaguje a nutí ho přijímat potravu. Pečlivým promícháním vznikne na povrch boilie vrstva atraktantů. která se do boilie vpije a je pro kapry doslova laskominou. Složení boilie TB Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť. Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.

Značka (?) TB baits

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: